OM OSS

Jakt & Fiskebutik

Sydplantor AB är i första hand en skogsplantskola där vi sedan 1987 har producerat och sålt skogsplantor till skogsägare i södra Sverige. 

Under 2015 startade vi en jakt och fiskebutik vid vårt kontor som ett komplement till plantförsäljningen. 

Vi började smått men har utökat successivt och har idag ett  bra sortiment där vi har valt att inrikta oss mycket på artiklar vi själva tycker är bra. Jag som driver butiken är en väldigt passionerad sportfiskare och jägare sedan unga år. Främsta passionen är hundjakt med dem egna hundarna. På senare år har även vildsvinsjakten tagit upp en stor del av min fritid. När det gäller fiske så har jag alltid varierat mitt fiske och sysslat med allt från specimen till flugfiske även om öring och gädda är det som jag helst fiskar efter.

Kontakt

Adress

Sydplantor